Bingobricka

Posted on Tags , ,

Bingobrickan är din lott i spelet – spelkupongen för bingo, den består av ett rutnät som är uppdelat i 25 rutor, 5 gånger 5. I varje ruta finns ett nummer mellan 1 och 75 som slumpats ut på brickan, om du inte spelar 90-nummers bingo, då är det nummer mellan 1 och 90. Överst på brickan står alltid bokstäverna B-I-N-G-O, detta för att du ska kunna hitta dina nummer lättare om de ropas upp. Det är nämligen så att alla nummer som ligger mellan 1 och 15 står under bokstaven B, alla mellan 1 och 16 under bokstaven I och så vidare.

Chattspel

Posted on Tags , ,

Ett chattspel är ett som ett slags bonusspel, det pågår i chatten samtidigt som bingospelet pågår och reglerna bestäms av chattvärden. Genom chattspelet får du ännu fler chanser att vinna. Det kan handla om att få bingo på ett visst antal utropade nummer eller få bingo på ett visst nummer etc. Allt för att göra ditt spelande ännu mer spännande och roligt.

Jackpot

Posted on Tags

Varje gång någon spelare köper en bingobricka, det vill säga gör en insats i spelet, så går en liten procentandel till jackpotten. Varje spel har en egen jackpot och den vinner man om man som spelare lyckas pricka in en bingorad inom ett visst antal dragna nummer. Om det skulle vara så att ingen spelare lyckas med detta på en omgång så kommer jackpotten att gå vidare till nästa omgång i just det bingospelet. På det sättet kan jackpotten växa sig riktigt stor på ett visst bingospel, på en viss bingosajt.

Spelkonto

Posted on Tags ,

Spelkontot skapas när du blir registrerad som medlem på en bingosajt. Det fungerar på det sätt att du för över pengar dit från ditt bankkonto via din bank, kreditkort eller annat betalsätt. Sedan kan du se exakt hur mycket pengar du har spelat för, hur mycket du vunnit och hur mycket bonuspengar du har. På detta sätt har du en bra överblick och vet hur mycket pengar du lägger på att spela samt hur mycket du vinner eller förlorar. Det blir enklare att spela med pengar från ett spelkonto än om du skulle behöva föra över pengar från ditt bankkonto för varje enskilt spel du vill spela. På en del bingosajter som kanske inte är helt renodlade bingosajter så får du först ett spelkonto som gäller hela sajten och sedan får du därifrån föra över pengar till ditt ”bingokonto”. Men det är fortfarande smidigt, enkelt och smart.

Bingosajt

Posted on Tags ,

En Bingosajt är alltså en webbsida på Internet där man kan spela bingo. Normalt sett är det upplagt så att man blir medlem. Sedan får man ett medlemskonto, ibland vill dem att man ska skriva en liten personlig presentation och det brukar även gå att ladda upp en presentationsbild.

-