Bingobricka

Posted on Tags , ,

Bingobrickan är din lott i spelet – spelkupongen för bingo, den består av ett rutnät som är uppdelat i 25 rutor, 5 gånger 5. I varje ruta finns ett nummer mellan 1 och 75 som slumpats ut på brickan, om du inte spelar 90-nummers bingo, då är det nummer mellan 1 och 90. Överst på brickan står alltid bokstäverna B-I-N-G-O, detta för att du ska kunna hitta dina nummer lättare om de ropas upp. Det är nämligen så att alla nummer som ligger mellan 1 och 15 står under bokstaven B, alla mellan 1 och 16 under bokstaven I och så vidare.

Bingovinst

Posted on Tags ,

Om du vinner ett spel på en bingosajt så går de pengarna rakt in på ditt spelkonto. Hur snabbt du sedan får ut dem därifrån beror lite på vilken metod du väljer att använda för uttag från ditt spelkonto. Vanligast är att du får vinsten utbetald på samma sätt som du använde för att sätta in pengar på spelkontot. Beroende på vilken metod du använder kan det ta mellan tre och sex bankdagar innan du får in dina pengar på bankkontot. Bra att veta är att du inte behöver betala skatt på dina bingovinster så länge som spelbolaget bakom sajten har sin bas inom EU.

Den allra största bingovinsten som har blivit registrerad i Europa var en vinst som låg på lite över två miljoner kronor. Den vanns av en kvinna i Storbritannien.

-