Bingobricka

Posted on Tags , ,

Bingobrickan är din lott i spelet – spelkupongen för bingo, den består av ett rutnät som är uppdelat i 25 rutor, 5 gånger 5. I varje ruta finns ett nummer mellan 1 och 75 som slumpats ut på brickan, om du inte spelar 90-nummers bingo, då är det nummer mellan 1 och 90. Överst på brickan står alltid bokstäverna B-I-N-G-O, detta för att du ska kunna hitta dina nummer lättare om de ropas upp. Det är nämligen så att alla nummer som ligger mellan 1 och 15 står under bokstaven B, alla mellan 1 och 16 under bokstaven I och så vidare.

Chattspel

Posted on Tags , ,

Ett chattspel är ett som ett slags bonusspel, det pågår i chatten samtidigt som bingospelet pågår och reglerna bestäms av chattvärden. Genom chattspelet får du ännu fler chanser att vinna. Det kan handla om att få bingo på ett visst antal utropade nummer eller få bingo på ett visst nummer etc. Allt för att göra ditt spelande ännu mer spännande och roligt.

Medlem – registrering

Posted on Tags ,

Om du vill ha möjligheten att spela bingo på en bingosajt krävs det att du blir medlem, alltså att du registrerar dig som medlem och skapar ett konto på sajten. Detta för att du ska få tillgång till alla spel, all information och ett spelkonto. Det är alltid gratis att registrera sig som medlem på en bingosajt, det är först när du spelar om pengar som det kostar pengar att vara med. Ofta får man dessutom en liten slant att spela för utan att rns börja betala (Läs mer om bingobonus).

Bingovinst

Posted on Tags ,

Om du vinner ett spel på en bingosajt så går de pengarna rakt in på ditt spelkonto. Hur snabbt du sedan får ut dem därifrån beror lite på vilken metod du väljer att använda för uttag från ditt spelkonto. Vanligast är att du får vinsten utbetald på samma sätt som du använde för att sätta in pengar på spelkontot. Beroende på vilken metod du använder kan det ta mellan tre och sex bankdagar innan du får in dina pengar på bankkontot. Bra att veta är att du inte behöver betala skatt på dina bingovinster så länge som spelbolaget bakom sajten har sin bas inom EU.

Den allra största bingovinsten som har blivit registrerad i Europa var en vinst som låg på lite över två miljoner kronor. Den vanns av en kvinna i Storbritannien.

-