Omsättningskrav

Posted on Tags ,

Det går alltså att spela för de pengar du får i bonus av den bingosajt du spelar på. Men de allra flesta bingosajter har ett så kallat omsättningskrav. Det betyder att du måste omsätta din bingobonus ett visst antal gånger innan du kan plocka ut en eventuell vinst på dem.

Chattspel

Posted on Tags , ,

Ett chattspel är ett som ett slags bonusspel, det pågår i chatten samtidigt som bingospelet pågår och reglerna bestäms av chattvärden. Genom chattspelet får du ännu fler chanser att vinna. Det kan handla om att få bingo på ett visst antal utropade nummer eller få bingo på ett visst nummer etc. Allt för att göra ditt spelande ännu mer spännande och roligt.

Bingobonus

Posted on Tags ,

Om du spelar bingo online så finns det något som kallas för bonus. Det finns normalt sett två olika typer av bonus man kan få som medlem på en bingosajt. Den ena är Insättningsbonus och den andra kallas för Registreringsbonus, och de fungerar på lite olika sätt. En Insättningsbonus är något som bingosajterna har för att locka dig att spela. De fungerar så att om bonusen ligger på 100 % och du sätter in 200 kronor på ditt spelkonto, så får du 200 kronor i bonus och har därmed 400 kronor på ditt spelkonto.

En Registreringsbonus används av bingosajterna för att locka till sig nya spelmedlemmar. Den fungerar på det sättet att när du blir medlem på en bingosajt, får du en bonus i form av pengar på ditt spelkonto.

-