Omsättningskrav

Posted on Tags ,

Det går alltså att spela för de pengar du får i bonus av den bingosajt du spelar på. Men de allra flesta bingosajter har ett så kallat omsättningskrav. Det betyder att du måste omsätta din bingobonus ett visst antal gånger innan du kan plocka ut en eventuell vinst på dem.

Bingochatt

Posted on Tags

Spelar du bingo online så kan du på de flesta ställen chatta med andra spelare samtidigt som du spelar. Det är ett fantastiskt trevligt sätt att både knyta nya kontakter och ha sällskap av dem du redan känner. Du kan exempelvis bestämma tid med dina kompisar och bestämma vilket spel ni ska spela på vilken bingosajt. Det blir som en träffpunkt där ni kan umgås och roa er samtidigt som ni får möjligheten att tjäna några extra slantar. En hel del bingosajter har riktat in sig mycket på just chatten och chattens möjligheter. Det brukar finnas chattvärdar som håller i chattspel och ser till att allt går till på ett trevligt sätt i chattrummen.

Medlem – registrering

Posted on Tags ,

Om du vill ha möjligheten att spela bingo på en bingosajt krävs det att du blir medlem, alltså att du registrerar dig som medlem och skapar ett konto på sajten. Detta för att du ska få tillgång till alla spel, all information och ett spelkonto. Det är alltid gratis att registrera sig som medlem på en bingosajt, det är först när du spelar om pengar som det kostar pengar att vara med. Ofta får man dessutom en liten slant att spela för utan att rns börja betala (Läs mer om bingobonus).

Spelkonto

Posted on Tags ,

Spelkontot skapas när du blir registrerad som medlem på en bingosajt. Det fungerar på det sätt att du för över pengar dit från ditt bankkonto via din bank, kreditkort eller annat betalsätt. Sedan kan du se exakt hur mycket pengar du har spelat för, hur mycket du vunnit och hur mycket bonuspengar du har. På detta sätt har du en bra överblick och vet hur mycket pengar du lägger på att spela samt hur mycket du vinner eller förlorar. Det blir enklare att spela med pengar från ett spelkonto än om du skulle behöva föra över pengar från ditt bankkonto för varje enskilt spel du vill spela. På en del bingosajter som kanske inte är helt renodlade bingosajter så får du först ett spelkonto som gäller hela sajten och sedan får du därifrån föra över pengar till ditt ”bingokonto”. Men det är fortfarande smidigt, enkelt och smart.

Bingobonus

Posted on Tags ,

Om du spelar bingo online så finns det något som kallas för bonus. Det finns normalt sett två olika typer av bonus man kan få som medlem på en bingosajt. Den ena är Insättningsbonus och den andra kallas för Registreringsbonus, och de fungerar på lite olika sätt. En Insättningsbonus är något som bingosajterna har för att locka dig att spela. De fungerar så att om bonusen ligger på 100 % och du sätter in 200 kronor på ditt spelkonto, så får du 200 kronor i bonus och har därmed 400 kronor på ditt spelkonto.

En Registreringsbonus används av bingosajterna för att locka till sig nya spelmedlemmar. Den fungerar på det sättet att när du blir medlem på en bingosajt, får du en bonus i form av pengar på ditt spelkonto.

Bingosajt

Posted on Tags ,

En Bingosajt är alltså en webbsida på Internet där man kan spela bingo. Normalt sett är det upplagt så att man blir medlem. Sedan får man ett medlemskonto, ibland vill dem att man ska skriva en liten personlig presentation och det brukar även gå att ladda upp en presentationsbild.

-